Exclusieve pré-lancering
Mensenmaken.gent voor Community Gent

Goedemorgen ! 
JCI Gent Artevelde en Stad Gent bouwen sedert 2015 aan een Gents Smart City Platform.  Als Community Gent ondersteunen wij de principes en als partner zijn we vanzelfsprekend betrokken partij . Zoals jullie weten is Community Gent een samenwerkingsplatform tussen meer dan 100 Gentse organisaties. We organiseerden vorig jaar in oktober een G100 en werken volop aan een nieuwe G100. Ondertussen staat onze werking niet stil en steunen we projecten zoals dit !

Op 3 juli 2017 voorzien we een persmoment waarbij burgemeester Daniël Termont, Professor Stijn Viaene (Vlerick Management Hogeschool), Bart Vandesompele (Community Gent), Matthias Stevens (Esign) en Tim De Coninck (JCI Gent Artevelde) de website MENSENMAKEN.GENT zullen lanceren. MENSENMAKEN.GENT is dé website waar mensen uit bedrijven, overheden, kenniscentra en burgers elkaar ontdekken en samenwerken. Je vindt er projecten en initiatieven die de uitdagingen van de stad van de toekomst aanpakken. Community Gent steunt alle initiatieven die Gentenaars dichter bij elkaar brengen. 

Gent zou geen Smart City of People zijn zonder dat jijzelf kan deelnemen en co-creëren! Ontdek projecten, vind initiatiefnemers, en beter nog, voeg je eigen project toe op www.mensenmaken.gent/verysecret! Net zoals wij deden. Hoe meer projecten, hoe beter! Het platform is maar zo sterk als de waarde van zijn inhoud, jullie input is dus cruciaal. Want met jullie initiatieven nodigen we anderen ook uit om mee te bouwen aan het Gent van de toekomst. 

Ga vlug een kijkje nemen, aarzel niet en help om het Smart City platform op te starten. Much appreciated, many thanks, and just do it ?? 

Met vriendelijke groeten,
 
Bart Vandesompele
Gedelegeerd Bestuurder

 

Community Gent
Bart Vandesompele
Tel 32 485 200 201
bart.vandesompele@communitygent.be