Stem onze partners tot ESF-ambassadeur!
  NIEUWS VANUIT HET PARTNERSCHAP  
Stem onze partners tot ESF-ambassadeur vóór 5 oktober!

Help jij onze partners  door te stoten naar de volgende ronde in de wedstrijd ‘ESF-ambassadeurschap’ die het Europees Sociaal fonds (ESF) organiseert? Dat kan nog tot vrijdag 5 oktober door te stemmen via de website  of de Facebookpagina van ESF Vlaanderen.

Het ESF stimuleert Vlaamse organisaties om de arbeidsmarkt te versterken en de werkgelegenheid te vergroten. In totaal zijn er 35 projecten die meedingen naar het ambassadeurschap, waaronder de projecten ‘ArbeidsTeam Intra-Europese Migratie Gent’  (vzw GSIW-projecten) en ‘Competentieontwikkeling via sport en beweging’ van Weerwerk vzw.

‘ArbeidsTeam Intra-Europese Migratie Gent’ (A-TIEM) van vzw GSIW – projecten

Het ESF-project ArbeidsTeam Intra-Europese Migratie Gent (A-TIEM) werkte voor deze gelegenheid een animatiefilmpje uit om hun project voor te stellen. Hierin lichten ze kort de drempels van werkzoekenden uit de doelgroep toe en hoe het A-TIEM aan de slag gaat om hen richting een job te helpen.  De uitvoering van dit project gebeurt in samenwerking met de partners Stad Gent, VDAB, Groep Intro, Compaan, CAW en De Sloep, met vzw GSIW –projecten als promotor. Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk het filmpje door te klikken op de afbeelding hieronder en geef meteen ook jouw stem aan het project!

Startscherm filmpje Stad Gent

 

‘Competentieontwikkeling via sport en bewegen: een traject naar activering en tewerkstelling’ van Weerwerk

De Sociale Werkplaats van Weerwerk vzw heeft anderhalf jaar extra kunnen inzetten op het versterken van competenties via sport en bewegen met het oog op een succesvolle re-integratie van kansengroepen. Dit kon gerealiseerd worden in het kader van het ESF - project  “Competentie ontwikkeling via sport en bewegen: een traject naar activering en tewerkstelling” in partnership met Weerwerk, Groep Maatwerk, SST en Sportwerk Vlaanderen (voorheen Vlabus) in het kader van de oproep Innovatie door adaptatie . De methodiek ontwikkeld tijdens dit project willen we graag delen met de sector. Wil je graag meer weten? Bekijk het filmpje door te klikken op de afbeelding hieronder en geef meteen ook jouw stem aan het project!

Startscherm ESF filmpje De Sleutel

Opgelet: stemmen kan tot en met vrijdag 5 oktober! 
 
  CONTACTEER GSIW  
gsiw@stad.gent of Myriam.Carlier@stad.gent
+32 (0)9 266 83 47
+32 (0)472 74 28 89
www.gsiw.gent
Inschrijven voor de nieuwsbrief?
Partner worden van Gsiw?

Het volledige overzicht met meer informatie vindt u in de rubrieken Nieuws en Agenda van de Gsiw-website. U kunt een beroep doen op de communicatiekanalen van ‘Gent, stad in werking’ om uw evenement of activiteit bekend te maken.

 
© Stad Gent 2014 - Disclaimer - In samenwerking met Digipolis