Beste,

 

Vanuit de armoedeconvenant houden we jullie graag op de hoogte van het huidige aanbod naar cliŽnten en hulpverleners. De aangeboden vormingen en budgetgroepen zijn gratis en kunnen gegeven worden binnen jullie organisatie. Wegens succes vragen we wel om deze tijdig aan te vragen.

Aanbod naar cliŽnten:

Via budgetgroepen willen we enerzijds cliŽnten administratieve en praktische vaardigheden aanleren. Anderzijds wensen we met dit groepswerk de verzelfstandiging, de zelfredzaamheid en de draagkracht van cliŽnten te vergroten. 
Onze budgetgroep bestaat uit 11 sessies en wordt op maat (aangepast aan de doelgroep en hun noden) aangeboden. Meer info over de verschillende sessies vind je in bijlage of op: www.bizoostvlaanderen.be/budgetgroep.

Aanbod naar hulpverleners:

Voor meer informatie en aanvragen voor vormingen, budgetgroepen en tools kan je altijd terecht bij contactpersoon Surgu Decuypere via surgudecuypere@cawoostvlaanderen.be of op de website www.bizoostvlaanderen.be.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Surgu Decuypere |  Vormingswerker en preventiewerker team BudgetInZicht Oost-Vlaanderen  |  

 

CAW Oost-Vlaanderen vzw regio Gent-Eeklo

Oude Houtlei 124, 9000 Gent

GSM 0492 97 11 99

surgudecuypere@cawoostvlaanderen.be

 

aanvragen: biz@cawoostvlaanderen.be

 

www.bizoostvlaanderen.be | www.cawoostvlaanderen.be

 

Afbeeldingsresultaat voor biz oost vlaanderen           cid:image005.png@01D0A447.E8B90FE0

 

 

 

 
Dit e-mailbericht, met inbegrip van zijn eventuele bijlagen, is afkomstig van CAW Oost-Vlaanderen.
Deze e-mail is enkel aan jou gericht. Indien je echter informatie ontvangt die niet voor jou bestemd is, verwijder de info dan uit je computer en verwittig de afzender van de vergissing.
Het CAW tracht je e-mail zo goed mogelijk te beantwoorden. Ga na of de informatie die we je geven ook echt van toepassing is op jouw situatie. Als je niet wil dat we jouw e-mail bewaren, laat het ons weten.
Meer informatie over hoe wij omgaan met jouw privacy is te vinden op de https://www.caw.be/omgaan-met-clientinfo.

p