Kansen creŰren voor jongeren
Nieuwsbrief voorjaar 2018
Week van de Amateurkunsten
27/4-29/4
PC Wagenschot doet dit jaar opnieuw mee aan de Week van de Amateurkunsten. Het thema dit jaar is 'Kunst Buiten'.
Schoolfeest
vrijdag 27/4
Op vrijdag 27 april gaat het schoolfeest door. Dit valt samen met de Week van de Amateurkunsten. De school verzorgt die avond een kaas- en wijnavond.
Verhuis lasafdeling

De verhuis van de afdeling Hoeklasser naar een vrijgekomen gebouw (enkele jaren geleden was dit nog een grote bouwhal) wordt stilaan een feit. We hopen dat we voor het einde van dit schooljaar kunnen starten met de eerste fase van de verbouwingen.
Dit wordt een gezamenlijk project: leerlingen, leerkrachten en aannemers zullen samen bouwen aan een volledig uitgeruste en veilige werkomgeving.
Een glimlach voor Wagenschot
Wie wil en kan een jongere een duwtje in de rug geven door een hobby of een deel ervan te sponsoren?
Bedanking schenking Innerwheel Deinze
Wij willen via deze weg ook graag de dames van Innerwheel Deinze bedanken voor hun gulle schenking in 2017. Deze bijdrage werd gebruikt om onze jongeren wat meer in beweging te krijgen. Zo werd er in zorggroep 4 enkele fitnesstoestellen aangekocht om de jongeren hun extra energie te laten omzetten in iets sportiefs. Ook in zorggroep 2 werd er aan beweging gedacht en liet zich dit vertalen in de aankoop van een schommel voor in de tuin.
Tafelen met een hart voor kinderen

Dankzij de inzet van bijna 40 Vlaamse restaurants kregen Stappen en Pedagogisch Centrum Wagenschot vzw samen 18.000 euro voor hun werking.
Een welgemeende merci aan de restaurants, hun personeel en klanten, en onze vrijwilligers!
Missie - visie - waarden

Ge´nteresseerd in de vernieuwde missie, visie en waarden van het MFC Wagenschot? Meer lezen kan op onze website.

 
Pedagogisch Centrum Wagenschot - Steenweg 2, 9810 Eke - 09 280 89 60
info@wagenschot.be - www.wagenschot.be

Pedagogisch Centrum Wagenschot vzw kan legaten ontvangen. De vzw is tevens erkend om een fiscaal attest uit te reiken voor giften vanaf 40 euro. Rekeningnummer voor giften BE53 7374 0808 0053