Met weinig geld

Armoede heeft een impact. Niet enkel op de inhoud van je geldbeugel, maar vaak ook op je gezondheid, je woonsituatie, je vrije tijd, familie en vrienden. Soms vind je moeilijk de informatie die je nodig hebt of krijg je het gevoel dat je niet gehoord wordt.

Er zijn in Gent heel wat voorzieningen voor wie het niet breed heeft. De website ‘Met weinig geld (over)leven in Gent’ maakt je wegwijs in de vele organisaties en diensten die je kunnen helpen. Want armoede is geen keuze, en iedereen heeft recht op toegankelijke hulp. Naast een website, bestaat er echter ook een handige gids. Deze gids wordt gratis verdeeld op verschillende plaatsen in Gent. Wil jij een exemplaar? Ga langs bij OCMW Gent, Samenlevingsopbouw Gent vzw of CAW Oost-Vlaanderen.

Op 17 oktober verscheen de nieuwe uitgave van Met weinig geld (over)leven in Gent. Deze gids maakt mensen die in armoede leven wegwijs in de vele organisaties en diensten die hen kunnen helpen. Ook de website www.metweiniggeld.be werd geactualiseerd.

Deze editie kwam tot stand onder redactionele eindverantwoordelijkheid van Welzijnsoverleg Regio Gent, in samenwerking met Samenlevingsopbouw Gent, OCMW Gent en CAW Oost-Vlaanderen

 

Met weinig geld