Wij zijn heel blij te mogen aankondigen dat Fiola vanaf september een mooie samenwerking met Yieha vzw is aangegaan. Yieha is een inclusieve vrijetijdsbeweging die kampen en weekenden organiseert voor kinderen van 5 tot 18 jaar met Ún zonder een beperking. 

Aangezien deze vereniging overeind bleef door een aantal enthousiaste vrijwilligers maar het hele pakket voor hen te zwaar werd, zullen wij vanuit Fiola de dagelijkse werking verder co÷rdineren. Zodat de vrijwilligers verder kunnen doen daar waar hun hart ligt, en dat is de kinderen een fantastische vakantie bezorgen.

Wij zijn samen met Yieha op zoek naar nieuwe vrijwilligers die graag als monitor zouden meegaan op de weekenden en kampen. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen deelnemen indien zij ook bereid zijn om hun animator attest te behalen. Omdat Yieha volledig inclusief wenst te zijn, wordt er op termijn ook gestreefd naar het inclusief maken van de monitor-ploeg!

Ben je 16 jaar of ouder, heb je interesse om inclusie-moni te worden of wil je meer te weten komen over Yieha? Kom dan samen met jouw vrienden naar onze moni- startdag op 20/11 om 18.00 bij Vizit. Vizitfabriekske, Hof ten Walle 1 in Gent 
http://wijzijnyieha.be/
Programma: info, friet, muziek, ambiance,... Inschrijven via info@wijzijnyieha.be