Een mooie start

"RTJ De Tafels, een plek voor jongeren van 0-25 jaar en hun context die vastzitten, botsen op wachtlijsten of hulp zoeken die niet bestaat.

Een compleet nieuwe job, waar niemand je in voor gegaan is, die je kan gerust stellen en tevens kan uitleggen wat je allemaal zal moeten doen. Een functie die je zelf nog mag ontdekken, mee vorm geven, samen met nieuwe collegaís verder mag ontwikkelen, innoveren en zoveel meer! Het voelt allemaal aan als een enorme sprong in een ongelooflijke mooie vernieuwende uitdaging."

- getuigenis medewerker-

WIE ZIJN WE? WAT DOEN WE?

Wie zijn we

RTJ De Tafels is actief binnen de regio's Deinze en Meetjesland.

 

Contact


Voor een consult of aanmelding kan u vanaf nu bij ons terecht op dinsdag en donderdag van 9u tot 12u30 op het nummer: 
09 376 70 58.
 
Wat doen we

"Krachtgericht werken is vertrekken vanuit de dromen en wensen van mensen. Hen eigenaar laten blijven van de keuzes die ze maken en het pad dat ze bewandelen, waarbij wij als hulpverlener de focus leggen op hun talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. We gaan op zoek naar hoe ze hun talenten kunnen inzetten op momenten wanneer het leven moeilijk loopt en lastige uitdagingen op hun weg liggen. Het is geloven in verandering, hoe klein dat ook is.

Krachtgericht werken is je kwetsbaar durven opstellen als hulpverlener, durven uit handen geven en loslaten. Als hulpverlener is het belangrijk om ook te geloven in je eigen sterktes en te weten waar je grenzen liggen. Het zorgt voor een open communicatie en wederzijds vertrouwen. 


Het is een visie die jou als hulpverlener verandert en bewust maakt hoe hulp verlenen ook anders kan. Het geeft mensen het vertrouwen in de hulpverlening en het geeft hen de moed en de kracht om verder te kunnen."                                           
                                                                                     - getuigenis medewerker -

WIST JE DAT...

Nieuwe website

De nieuwe website van RTJ De Tafels staat online. Je vindt er info terug over wie we zijn, hoe we werken en wie bij ons terecht kan. Neem zeker een kijkje!
www.rtjdetafels.be
Tafel binnen de maand

Na 1 jaar kunnen we met trots zeggen dat we binnen de maand aan de slag gaan met de vraag van de cliŽnt.
 
Voorstelling RTJ De Tafels

We zijn altijd bereid om RTJ De Tafels te komen toelichten op jullie teamvergadering. Stuur gerust een mailtje naar sarah.reynaert@dop-ovl.be en dan stemmen we samen verder af!

Samen-werken is de bouwsteen van RTJ De Tafels.

CIJFERS

COMING SOON

Verder groeien

Op maandag 14 oktober staat een vierdaagse vorming op de planning voor het gehele team. Samen zullen we ons verdiepen op welke manier we verder kunnen evolueren in het krachtgericht werken, dit vanuit ons eigen referentiekader. 
 

Wachtlijsten, een manier van werken?
Of (net)werk je eraan?

Graag nodigen we de netwerkpartners uit aan onze Tafel om samen na te denken over hoe we vragen van cliŽnten vlugger kunnen capteren. De exacte datum van samenkomst zal nog meegedeeld worden!


 

Website Website