Grote veranderingen op komst

Beste lezer van de nieuwsbrief van Welzijnsoverleg Regio Gent,

Als je deze brief ontvangt, dan ken je ons misschien al 25 jaar! Daar komt binnenkort een einde aan.

De werking van het regionaal welzijnsoverleg (RWO) wordt vanaf 1 juli ingekanteld in de werking van de eerstelijnszones. De regio van WRG omvat meerdere eerstelijnszones, maar het grootste gedeelte van de werking situeert zich binnen de ELZ Gent.  Op 30 juni neemt WRG vzw afscheid, opdat de eerstelijnszone in Gent een breed verhaal wordt, waarin zorg en welzijn elkaar vinden.

Lees verder.

Op dit moment hebben we nog behoorlijk wat onduidelijkheid over de praktische uitwerking van de integratie van onze werking binnen de Eerstelijnszone Gent. Toch blijven we vol enthousiasme onze rol spelen voor àlle sociaal werkers, hun organisaties en hulpzoekers in Gent. Omdat wij geloven in een gemeenschappelijk verhaal, de kracht van samenwerking en de nood aan heldere informatie. Omdat het vandaag meer dan ooit nodig is om knelpunten te signaleren, om hulp te bieden en om hulp te kunnen vinden. Omdat de gevolgen van de corona-crisis voelbaar zijn voor elk van ons, en in het bijzonder de meest kwetsbaren treffen. Omdat wij ons samen met jullie willen blijven inzetten voor een warme samenleving. Wil je na 1 juli op een gelijkaardige manier geïnformeerd worden over de Gentse welzijns- en zorgsector? Schrijf je dan nu in op de nieuwsbrief van Eerstelijnszone Gent. 
(In de WRG nieuwsbrief van juni zullen we ook nog linken plaatsen naar de nieuwsbrieven van de andere eerstelijnszones uit het WRG werkingsgebied).

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Eerstelijnszone Gent

* indicates required
Welke nieuwsbrieven wil je ontvangen?

Eerstelijnszone Gent gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@elzgent.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.
ELZ Gent gebruikt Mailchimp als marketing platform. Door op subscribe te klikken, wordt de inschrijving verder verwerkt op het Mailchimp platform. Lees hier meer over Mailchimp's privacy beleid.