Informatie- en ontmoetingsmoment
Aanbod GGZ voor kinderen en jongeren in de regio

Wat?

Werkt u met (de context van) kinderen/jongeren met een psychische/psychiatrische problematiek? Is het voor u soms niet duidelijk welk regionaal aanbod er binnen de ambulante en residentiŽle geestelijke gezondheidszorg is voor deze doelgroep? Of wil u gewoon graag kennis maken met de werking van onderstaande geestelijke gezondheidspartners in de zorg voor kinderen en jongeren? Dan is dit infomoment waarnaar u op zoek bent.

RADAR (Netwerk Geestelijke Gezondheid Kinderen en Jongeren Oost-Vlaanderen) en Welzijnsoverleg Regio Gent (Regionaal Welzijnsoverleg) slaan de handen in elkaar voor de organisatie van dit info- en ontmoetingsmoment.

RADAR, het crisisaanbod kinderen en jongeren, Centra voor Ambulante Revalidatie, Centra Geestelijke Gezondheidszorg en de kinder- en jeugdpsychiatrische afdelingen van Psychiatrische Centra komen achtereenvolgens toelichting geven over hun GGZ-aanbod voor kinderen en jongeren. Er is ruimte voor interactie en vraagstelling. Deze info- en ontmoetingsvoormiddag wordt afgesloten met een netwerkmoment.

Waar en wanneer?

  • Dinsdag 23 oktober 2018: Brielpunt, Mouterijdreef 22, Deinze (met focus op de eerstelijnszone Schelde en Leie)
  • Woensdag 24 oktober 2018: PC Karus, Caritasstraat 76, Melle (zaal Agnella/Virginie) (met focus op de eerstelijnszone Scheldekracht)
De informatiemiddagen vinden telkens plaats van 13.30 tot 16 uur
Onthaal is telkens voorzien om 13u00.

Prijs?

Deelname is gratis, maar we vragen om wel in te schrijven voor 19 oktober 2018.

Inschrijven?

Via dit formulier.